Hitsaajan huppu

Sertifioidut hitsaajien huput kotimaiselta valmistajalta

Yrityksemme huipputuotteisiin kuuluu palosuojattu ja kipinänkestävä hitsaajan huppu, jolle Työterveyslaitos on myöntänyt EC-sertifikaatin. Tämä hitsaushuppu täyttääkin sekä vähemmän että enemmän haastavien hitsausmenetelmien ja tilanteiden vaatimukset. Se suojaa tehokkaasti hitsaajan päätä, kaulaa ja niskaa kipinöiltä sekä muilta hitsaustyössä aiheutuvilta vaaroilta. Hitsarin huppu istuu hyvin ja neppareiden ansiosta se on helppoa pukea päälle sekä riisua pois.

Hitsaajan hupun ohella kaikki muut hitsausvarusteemme valmistetaan kotimaisella taidolla ja kokemuksella, joita meillä on kartutettu jo vuodesta 1994 alkaen. Ota yhteyttä ja tee tilaus hitsaushupuista tai muista tuotteistamme.

Avainlippu kertoo suomalaisen työn osaamisesta ja arvostuksesta

Hitsausvaatteet ja hitsaajien suojavarusteemme ovat saaneet myös Avainlippu-merkin. Tämä tarkoittaa, että tuotteiden kotimaisuuteen ja niin ikään laatuun voi luottaa. Meille on tärkeää panostaa suomalaiseen työhön ja toimia osaltamme kotimaisen työn menestystä edistävänä tekijänä.

Tee kotimainen valinta ja ryhdy asiakkaaksemme

Hitsaajan huppu- sekä muita hitsareiden varustetoimituksia on lähtenyt alan asiakkaille ympäri maan. Muun muassa hitsaushuppuja, nahkaisia hitsaajan suojaesiliinoja sekä hihasuojia. 

Kuvia hitsaajan hupusta